04-05.12.2023: Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ 34η ΕΤΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΝΟΔΟ ΚΟΡΥΦΗΣ | GES2023

Annual-Greek-Economic-Summit

Το παρόν στην 34η Ετήσια Ελληνική Οικονομική Σύνοδο Κορυφής | GES2023  που διοργάνωσε το Ελληνοαμερικανικό Εμπορικό επιμελητήριο με θέμα : «Προώθηση ενός βιώσιμου οικονομικού μέλλοντος εν μέσω παγκόσμιων προκλήσεων»  έδωσε  η Χαλυβουργία Ελλάδος συμμετέχοντας στο πάνελ των συζητήσεων για την ανάπτυξη των εξαγωγών και της ανταγωνιστικότητας των επιχειρήσεων. Η Σύνοδος πραγματοποιήθηκε στις 4 και 5 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Athenaeum InterContinental.


31.07.2023 – ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η Χαλυβουργία Ελλάδος Α.Ε. ευχαριστεί το προσωπικό και τους συνεργάτες της στα εργοστάσια της στο Βόλο και το Βελεστίνο που ανταποκρίθηκαν άμεσα και βοήθησαν αποτελεσματικά τις τοπικές αρχές και τις δυνάμεις πυρόσβεσης με όλα τα μέσα και μηχανήματα που διαθέτει η εταιρεία.

Επιχειρώντας κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες η συνδρομή τους ήταν εξαιρετικά σημαντική στον περιορισμό της φωτιάς.

Σας ευχαριστούμε και σας συγχαίρουμε.


18.06.2023 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ «ΜΑΝΟΛΟ» ΣΤΟ 2ο “FLY OLYMPIA Street Pole Vault”

manolo

Το δεύτερο διεθνές μίτινγκ στο άλμα επί κοντώ του Εμμανουήλ Καραλή, «FLY OLYMPIA Street Pole Vault», ολοκληρώθηκε με επιτυχία την Κυριακή 18 Ιουνίου στην Αρχαία Ολυμπία, με τον Έλληνα Πρωταθλητή και 4ο Ολυμπιονίκη του Τόκυο να σημειώνει την κορυφαία επίδοσή του για φέτος με 5.76μ.

Ο Έλληνας πρωταθλητής υποδέχθηκε κορυφαίους αθλητές του επί κοντώ από όλο τον κόσμο και όλοι μαζί έκαναν έναν εξαιρετικό αγώνα.

Ο Γάλλος, Τιμπό Κολέ περνώντας το 5.81μ., ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου -ισοφαρίζοντας το φετινό ρεκόρ του- με τον Εμμανουήλ Καραλή να βρίσκεται στη δεύτερη θέση με το νέο φετινό του ρεκόρ στα 5.76μ. και τον Αμερικανό Κλέιτον Φριτς να καταλαμβάνει την τρίτη θέση με 5.71μ.

Με το δυνατό χειροκρότημά του ο κόσμος έδειξε στον «Μανόλο» για άλλη μια φορά την αγάπη και την υποστήριξή του, ενώ στο πλευρό του ήταν και φέτος η Χαλυβουργία Ελλάδος.

Το αθλητικό μίτινγκ που διοργάνωσε για πρώτη φορά πέρυσι ο Εμμανουήλ Καραλής ανέβηκε στην υψηλότερη κατηγορία που θα μπορούσε (WA Continental tour Silver) καθώς αποτελείται από ένα μόνο αγώνισμα και όπως όλα δείχνουν ιδιαίτερο θα είναι το ενδιαφέρον για το τρίτο «FLY OLYMPIA Street Pole Vault» το 2024, λόγω των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.


12-16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2023: Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗ METEC 2023

metec

63.300 επισκέπτες από 114 χώρες ταξίδεψαν στο Bright World of Metals στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας για την κορυφαία εμπορική έκθεση στον κόσμο METEC 2023.

Η ομάδα της Χαλυβουργίας Ελλάδος, πάντα στην αιχμή των νέων τεχνολογιών, έδωσε το παρόν  στη METEC 2023 και είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε γόνιμες συζητήσεις και να διερευνήσει την προοπτική νέων συνεργασιών στη δυναμική ατμόσφαιρα της έκθεσης όπου η βιώσιμη ανάπτυξη και η τεχνητή νοημοσύνη συζητήθηκαν πολύ.


09.06.2023 ΕΤΗΣΙΑ Γ.Σ. ΤΟΥ ΣΒΘΣΕ ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΜΕ ΟΜΙΛΗΤΗ ΤΟΝ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΣΧΟΙΝΑ

sb3

Με επιτυχία στέφθηκε η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς  Ελλάδος για το έτος 2023, την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023 στην αίθουσα εκδηλώσεων ERGON SHOWGROUND στο Τσαλαπάτα, στο Βόλο, με επίσημο ομιλητή τον Αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μαργαρίτη Σχοινά.

Λαμβάνοντας τον λόγο, ο κ. Μαργαρίτης Σχοινάς, αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος για την τιμητική πρόσκληση και όλους τους συμμετέχοντες για την παρουσία τους, αναφέρθηκε στις πρωτοβουλίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση της ανταγωνιστικότητας της Ευρωπαϊκής οικονομίας και της περιφερειακής ανάπτυξης σε ένα περίπλοκο διεθνές οικονομικό και γεωπολιτικό περιβάλλον.

Η εκδήλωση έκλεισε με τη διενέργεια πάνελ συζήτησης, μεταξύ του Αντιπροέδρου Ε.Ε. κ. Μαργαρίτη Σχοινά και του Προέδρου Δ.Σ. ΣΒΘΣΕ κ. Αθανάσιου Συριανού, την οποία συντόνισε ο δημοσιογράφος κ. Σωτήρης Πολύζος, Διευθυντής του τηλεοπτικού σταθμού TRT.

Η κεντρική θεματολογία της φετινής Γενικής Συνέλευσης του Συνδέσμου επικεντρώθηκε στο θέμα:  «Ευρώπη και Περιφερειακή Ανάπτυξη».

Για άλλη μια χρονιά την εκδήλωση υποστήριξε μεταξύ άλλων επιχειρήσεων η Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ, ως Αργυρός Χορηγός.


29.04.2023:  Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΗΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟ «Ξαναφυτεύουμε τους Καμένους Δελφικούς Ελαιώνες»

PATN8033

Με την ολοκλήρωση του μεγαλύτερου μέρους του έργου «Ξαναφυτεύουμε τους Καμένους Δελφικούς Ελαιώνες» το Σάββατο 29 Απριλίου 2023 πραγματοποιήθηκαν τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής μαρμάρινη στήλης στο πάρκο Ελιάς στην είσοδο της πόλης της Άμφισσας με χαραγμένα τα ονόματα των χορηγών, ανάμεσα στους οποίους είναι και η Χαλυβουργία Ελλάδος.

Για την πολύτιμη συμβολή τους στην αποκατάσταση του ελαιώνα Άμφισσας, ο οποίος επλήγη από πυρκαγιά τον Ιούλιο του 2022 με συνέπεια την καταστροφή 35.000 ελαιόδεντρων, οι χορηγοί τιμήθηκαν και με αναμνηστική πλακέτα.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρωθυπουργός, ο οποίος εξήρε το έργο του ειδικού φορέα που είναι επιφορτισμένος με την εφαρμογή του σχεδίου δράσης για την αποκατάσταση του παραδοσιακού ελαιώνα Άμφισσας και φύτεψε συμβολικά μία ελιά.


24.04.2023 – ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΛΟΒΑΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η πιστοποίηση των προϊόντων της Χαλυβουργίας Ελλάδος ως προς το πρότυπο της Σλοβακίας SK TP -23/0011 (Building Test & Research Institute, Slovakia).

Η πιστοποίηση αφορά χάλυβες οπλισμού σκυροδέματος τεχνικής κατηγορίας B500C σε:

  • Ράβδους ονομαστικής διαμέτρου 8mm έως 32mm
  • Ρόλλους ονομαστικής διαμέτρου 8mm έως 16mm

Η νέα πιστοποίηση έρχεται να προστεθεί στις ήδη υπάρχουσες https://www.hlv.gr/index.php/el/quality/  ισχυροποιώντας τη θέση των προϊόντων της Χαλυβουργίας Ελλάδος στη διεθνή αγορά.


 13.12.2022 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ 1ο BUILDING MATERIALS FORUM

Vossos

Η Χαλυβουργία Ελλάδος συμμετείχε στο 1ο  Building Materials Forum που διοργάνωσε η εταιρεία BOUSSIAS και το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας και πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2022 στο Αμφιθέατρο OTEAcademy, στο Μαρούσι Αττικής.

Το Building Materials Forum έχει ως στόχο να λειτουργήσει ως σημείο αναφοράς για τις τάσεις και τις καινοτομίες αλλά και για την εξέλιξη στη βιομηχανία του δομικού υλικού.

Ο κος Αθανάσιος Βόσσος Εμπορικός Διευθυντής της Χαλυβουργίας Ελλάδος, ο οποίος  ήταν ένας από τους βασικούς ομιλητές του συνεδρίου, επεσήμανε την προσήλωση της εταιρείας στη βιώσιμη ανάπτυξη και την καινοτομία παρά την ενεργειακή κρίση. Επίσης, ανέφερε ότι τα προϊόντα της Χαλυβουργίας Ελλάδος αξιολογώντας τον κύκλο ζωής τους είναι πιστοποιημένα με ΕΡD (Περιβαλλοντική Δήλωση Προϊόντος ) και πρόσθεσε ότι ο χάλυβας ως ανακυκλώσιμο προϊόν αποτελεί ιδανικό υλικό για την κυκλική οικονομία.


7.12.2022 – ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ 13ο  ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΠΩΛΗΣΕΩΝ ΜΕ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΑΞΟΝΑ «TOGETHER FORWARD»

Picture2

«Από τις πέντε ελληνικές βιομηχανικές μονάδες παραγωγής χάλυβα, σήμερα λειτουργούν μόνο δύο» επεσήμανε μεταξύ άλλων, ο Εμπορικός Διευθυντής της Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ, Αθανάσιος Βόσσος, δίνοντας το στίγμα της κρίσης που αντιμετωπίζει ο κλάδος τα τελευταία 10 με 15 χρόνια κατά την ομιλία του στο 13ο Πανελλήνιο Συνέδριο Πωλήσεων. Το Συνέδριο διοργανώθηκε από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ), την Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2022, στην αίθουσα Vmax Sphera των Village Cinemas στο The Mall Athens.

Με βασικό θεματικό άξονα «Together FORWARD» και μέσα από πάνελ συζήτησης, συνεντεύξεις, παρουσιάσεις ερευνών, αλλά και ομιλίες παρακίνησης, αναπτύχθηκαν θέματα γύρω από τις μεταβολές που έχουν δημιουργηθεί στην ελληνική και παγκόσμια αγορά του κλάδου πωλήσεων.

Στην συζήτηση που συντόνιζε η κεντρική moderator του φετινού Συνεδρίου, Μαρία Ακριβού, Senior Editor Fortune Greece (powergame.gr), συμμετείχαν ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Κωτσόβολος – Dixons South East Europe Γιάννης Βασιλάκος, ο Εμπορικός Διευθυντής της Χαλυβουργία Ελλάδος ΑΕ Aθανάσιος Βόσσος, ο Commercial Director της Elpedison Στάθης Βωβός και ο Εμπορικός Διευθυντής της Diageo Γιώργος Ψωμιάδης. «Ο πωλητής είναι η «καρδιά» της επιχείρησης και ίσως, το πιο πολύτιμο κεφάλαιο σε μία εμπορική επιχείρηση» σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης σχετικά με τον ρόλο ενός στελέχους πωλήσεων.

«Η εταιρεία Χαλυβουργία Ελλάδος είναι μία καθαρά ενεργοβόρος βιομηχανία, καθώς πάνω από το 60% του κόστους μας είναι η ενέργεια: κυρίως η ηλεκτρική και ύστερα το φυσικό αέριο» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αθανάσιος Βόσσος. «Προσπαθήσαμε όσο ήταν δυνατόν να συγκρατήσουμε το αυξημένο κόστος της τελευταίας περιόδου αλλά και πάλι υπάρχει αύξηση όλων των οικοδομικών υλικών και οπωσδήποτε του χάλυβα» πρόσθεσε αναφορικά με την αύξηση τιμών των υλικών στον κλάδο της οικοδομικής δραστηριότητας.

29.11.2022 – ΣΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ ΣΤΟ ΒΟΛΟ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ

Picture3

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε Ημέρα Καριέρας του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο ξενοδοχείο Domotel Xenia στον Βόλο, στις 29 Νοεμβρίου 2022.

Για άλλη μια φορά η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ έδωσε το παρόν στο θεσμό που ανοίγει ευκαιρίες καριέρας σε φοιτητές και αποφοίτους του Πανεπιστημίου. Πολλοί ήταν εκείνοι που συνομίλησαν με εκπροσώπους της Χαλυβουργίας Ελλάδος εκδηλώνοντας  το ενδιαφέρον τους να εργαστούν στην εταιρεία και να εκπαιδευτούν στον κλάδο της βαριάς βιομηχανίας.

Συνολικά, το πλήθος των αποφοίτων και των φοιτητών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά και να συζητήσει με τους εκπροσώπους 32 καταξιωμένων εταιρειών από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

Το παρών έδωσε στην εκδήλωση και ο επιστημονικός υπεύθυνος του Γραφείου Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας αντιπρύτανης κ. Θεοδωράκης Ιωάννης, ενώ συμμετείχε και η Μονάδα Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με τον επιστημονικό υπεύθυνο καθηγητή κ. Σταμπουλή Γεώργιο.

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας ευχαρίστησε θερμά για τη συνεργασία και τη συμμετοχή όλες τις εταιρείες που πλαισίωσαν την Ημέρα Καριέρας.

20-21.09.2022 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΗΝ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ

Picture4

Διήμερη εθελοντική αιμοδοσία διοργάνωσαν την Τρίτη 20 και την Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2022 η Χαλυβουργία Ελλάδος και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ».

Με τον τρόπο αυτό η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ στηρίζει έμπρακτα την αιμοδοσία, η οποία πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο των εγκαταστάσεών της στο χαλυβουργείο του Βελεστίνου και στο ελασματουργείο του Βόλου.

Με ανακοίνωσή του ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Μαγνησίας «Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» ευχαρίστησε τους εργαζόμενους στη Χαλυβουργία Ελλάδος τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η συμμετοχή όλων και η επιθυμία να γίνουν δωρητές αίματος, απέδειξε έμπρακτα την αγάπη τους  για το συνάνθρωπο.

13.09.2022 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΕΡΓΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ, ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ Η ΟΜΑΔΑ «CENTAURUS RACING TEAM» ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

Picture5

Την ομάδα «Centaurus Racing Team» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας συνεχάρη η Χαλυβουργία Ελλάδος για τα επιτεύγματά της με τα μονοθέσια αυτοκίνητα σε διεθνείς Πανεπιστημιακούς αγώνες. Σε εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας στις 13 Σεπτεμβρίου του 2022, ο Διοικητικός Διευθυντής της Χαλυβουργίας Ελλάδος κ. Γρηγόρης Κακανέλης εξήρε την προσπάθεια των φοιτητών του Πανεπιστημίου αλλά και την υποστήριξη των καθηγητών τους. Είχε προηγηθεί στις 7 Ιουλίου 2022  στα γραφεία του εργοστασίου του χαλυβουργείου στο Βελεστίνο, η παρουσίαση της ομάδας Centaurus Racing Team των φοιτητών του Παν/μίου της Θεσσαλίας για τα μονοθέσια αγωνιστικά αυτοκίνητα που έχουν κατασκευάσει, παρουσία των στελεχών της εταιρείας κ.κ. Ζάχου, Πατέρα και Μπαμπαλίτη.

08.09.2022 – ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΘΕΣΜΟ «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ» ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΗΦΙΣΙΑΣ

Picture6

Το πολιτιστικό ταξίδι «ΜΕΝΑΝΔΡΕΙΑ 2022» στις γειτονιές της Κηφισιάς, της Νέας Ερυθραίας και της Εκάλης που οργανώνει ο Δήμος Κηφισιάς, υποστήριξε και φέτος η Χαλυβουργία Ελλάδος.

Υπό τους ήχους γνωστών κι αγαπημένων σμυρναίικων τραγουδιών  την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 στο αίθριο του Δημαρχείου της Κηφισιάς πραγματοποιήθηκε  με επιτυχία η μουσική εκδήλωση  «ΣΜΥΡΝΗ ΧΙΛΙΟΤΡΑΓΟΥΔΙΣΜΕΝΗ» σε καλλιτεχνική διεύθυνση του μουσικοσυνθέτη Γιώργου Νιάρχου, την ευγενική συμμετοχή της υψιφώνου Μάρας Θρασυβουλίδου και την παιδική χορωδία Σπύρου Λάμπρου.

Για τη συμβολή της Χαλυβουργία Ελλάδος στα πολιτιστικά δρώμενα έκανε ιδιαίτερη αναφορά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η πρόεδρος του ΝΠΔΔ «Δημήτριος Βικέλας» (Πολιτισμός-Αθλητισμός) κυρία Νίνα-Ασπασία Βλάχου.

 

12.07.2022 – «ΞΑΝΑΦΥΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΑΙΩΝΕΣ ΤΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ»

Picture7

Με την επίσημη εκδήλωση στις 12 Ιουλίου 2022 της μεγάλης δωρεάς των 135.000 νέων δενδρυλλίων Κορωνέικης ελιάς προς τους καλλιεργητές των περιοχών γύρω από την Αρχαία Ολυμπία, που υπέστησαν σοβαρές καταστροφές από την πυρκαγιά του καλοκαιριού το 2021, ολοκληρώθηκε το έργο «Ξαναφυτεύουμε τους Ελαιώνες της Αρχαίας Ολυμπίας». Η δωρεά πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλίες, που ανέλαβε ο εμπνευστής του έργου και επίτιμος Πρόεδρος του Ελληνοαμερικανικού Εμπορικού Επιμελητηρίου, Γιάννος Γραμματίδης, σε συνεργασία με το «Arete Fund» και την Αστική Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «Διεθνείς Σχέσεις Πολιτισμού». Τα αποκαλυπτήρια της αναμνηστικής στήλης του έργου με κεντρικό σύμβολο την ελιά και στίχους του Ελύτη, πραγματοποίησε  ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων  Άδωνις Γεωργιάδης, απέναντι από το Δημοτικό Μέγαρο, όπου πραγματοποιήθηκε και η εκδήλωση, ενώ μαθητές δημοτικού και γυμνασίου, μέλη της Χορωδίας Παιδιών του ΚΔΑΠ Αρχαίας Ολυμπίας, υπό την διεύθυνση της κ Σοφίας Ψαρά, τραγούδησαν  τον Ολυμπιακό Ύμνο.

Στο Δημοτικό Μέγαρο της Αρχαίας Ολυμπίας, όπου έλαβε  χώρα η επίσημη τελετή για την ολοκλήρωση του έργου, βραβεύθηκαν οι δωρητές, ανάμεσά τους και η Χαλυβουργία Ελλάδος, ενώ έγιναν τα αποκαλυπτήρια αναμνηστικής στήλης, καθώς και η φύτευση ελιάς 250 χρόνων στο κηπάριο έναντι του Δημαρχείου.

Τη Χαλυβουργία Ελλάδος εκπροσώπησε ο Διοικητικός Διευθυντής της εταιρείας κ. Γρηγόρης Κακανέλης.

 

18.06.2022 – ΣΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΒΘΣΕ Ο Δ/ΝΤΗΣ ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΟΥ ΤΟΥ ΕΛΑΣΜΑΤΟΥΡΓΕΙΟΥ ΤΗΣ ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ κ. ΘΩΜΑΣ ΖΑΧΟΣ.

Picture8

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 18 Ιουνίου 2022, η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδος, με επίσημο ομιλητή τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας κ. Κώστα Σκρέκα, στην αίθουσα εκδηλώσεων αίθουσα εκδηλώσεων ERGON SHOWGROUND EVENT HALL, του Συγκροτήματος Τσαλαπάτα. Νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας (ΣΒΘΣΕ) στη θέση της Ελένης Κολιοπούλου ανέλαβε  ο Αθανάσιος Συριανός, πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Ελληνικής Ζυθοποιίας Αταλάντης (ΕΖΑ). Στο νέο Δ.Σ. του ΣΒΘΣΕ συμμετέχει και ο Δ/ντής Εργοστασίου του Ελασματουργείου της Χαλυβουργίας Ελλάδος στο Βόλο κ. Θωμάς Ζάχος, ο οποίος ορίστηκε ως  επικεφαλής της ομάδας εργασίας που θα ασχοληθεί με το πολύ σημαντικό και πάντα επίκαιρο θέμα «ΕΝΕΡΓΕΙΑ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ-ΧΩΡΟΤΑΞΙΑ-ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΕΙΣ-ΜΕΤΑΦΟΡΕΣ».

12.06.2022 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ «ΜΑΝΟΛΟ» ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ “FLY OLYMPIA Street Pole Vault”

Picture9

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή  12 Ιουνίου 2022 το πρώτο “FLY OLYMPIA Street Pole Vault” που διοργάνωσε ο τέταρτος Ολυμπιονίκης του Τόκιο στο επί κοντώ, Εμμανουήλ Καραλής (κατά κόσμον Μανόλο) αποκλειστικά για άλμα επί κοντώ.

Στην ιδιαίτερη πατρίδα του, την Ηλεία, και συγκεκριμένα στο ιστορικότερο μέρος της, την Αρχαία Ολυμπία, κορυφαίοι αθλητές του επί κοντώ συμμετείχαν στο πρώτο Fly Olympia, έξω από το Δημαρχείο της Αρχαίας Ολυμπίας.

Φιλοδοξία των διοργανωτών είναι να δημιουργήσουν ένα μίτινγκ που θα αποτελεί μελλοντικά μόνιμο σταθμό των κορυφαίων αλτών ανά τον κόσμο αλλά και να φέρουν ξανά στο επίκεντρο την Ελλάδα και την Ολυμπία, το μέρος που «γεννήθηκαν» οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Στο εγχείρημα αυτό συνέβαλε με την υποστήριξή της η Χαλυβουργία Ελλάδος, την οποία και ευχαρίστησε ο Ολυμπιονίκης και εμπνευστής της εκδήλωσης Εμμανουήλ Καραλής, ανανεώνοντας το ραντεβού τους για του χρόνου στο 2ο  “FLY OLYMPIA Street Pole Vault”.

04.06.2022 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΗΣ ΕΛΕΠΑΠ ΒΟΛΟΥ

Picture10

Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε το Σάββατο 4 Ιουνίου 2022 στην παραλία του Βόλου, όπου πραγματοποιήθηκε η μεγάλη εκδήλωση «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά», που οργάνωσε για πρώτη φορά η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου.

Η ΕΛΕΠΑΠ Βόλου φιλοδοξεί η εκδήλωση αυτή να γίνει θεσμός που θα σηματοδοτεί την έναρξη του καλοκαιριού και ταυτόχρονα θα κάνει γνωστό στο ευρύτερο κοινό το έργο της και θα ενισχύει οικονομικά τα θεραπευτικά της προγράμματα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν δεκάδες πολίτες του Βόλου και της Μαγνησίας, ενώ στο πλευρό της ΕΛΕΠΑΠ στάθηκαν όλοι οι βουλευτές του Νομού, οι φορείς, η Περιφερειακή και η Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Τα «Βήματα Ζωής για τα Γενναία Παιδιά» της ΕΛΕΠΑΠ Βόλου υποστήριξε και η Χαλυβουργία Ελλάδος δείχνοντας για άλλη μια φορά την ευαισθησία των ανθρώπων της εταιρείας σε θέματα που αφορούν στα παιδιά.14.03.2021 – Η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΕΜΠΡΑΚΤΑ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΠΛΗΚΤΟΥΣ

 Την κοινωνική της ευαισθησία έδειξε για άλλη μια φορά η ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ δωρίζοντας 8 οικίσκους που θα φιλοξενήσουν σεισμόπληκτους  της Θεσσαλίας.

Την άμεση και έμπρακτη βοήθεια της ΧΑΛΥΒΟΥΡΓΙΑΣ ΕΛΛΑΔΟΣ εξήρε ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός με δηλώσεις του κατά την παραλαβή τους, το Σάββατο 13 Μαρτίου.

Ο κ. Αγοραστός επεσήμανε την αξία της προσφοράς αυτής λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστούμε την Χαλυβουργία που σε κάλεσμα της Περιφέρειας Θεσσαλίας για βοήθεια σε οικίσκους, έτρεξε μόνη της και έχει σημασία, μόνη της, από την πρώτη στιγμή να προσφέρει 8 οικίσκους σε όλη την Θεσσαλία. Ευχαριστούμε που έμπρακτα υποστηρίζει και στηρίζει η Χαλυβουργία τους ανθρώπους που έχουν ανάγκη».

Σε κάθε δύσκολη στιγμή της τοπικής κοινωνίας,  η Χαλυβουργία Ελλάδος δρα άμεσα και αθόρυβα δείχνοντας το ανθρώπινο πρόσωπό της. Μετά από την πολύτιμη βοήθεια και τις δωρεές στο Νοσοκομείο του Βόλου για την αντιμετώπιση των περιστατικών COVID 19, οι άνθρωποι της Χαλυβουργίας Ελλάδος ανταποκρίθηκαν άμεσα στην έκκληση της Περιφέρειας Θεσσαλίας και του Περιφερειάρχη κ. Αγοραστού και προχώρησαν στη δωρεά των οικίσκων.

Την αμέριστη συμπαράστασή τους στους σεισμόπληκτους της Θεσσαλίας έδειξαν και οι εργαζόμενοι της Χαλυβουργία Ελλάδος συγκεντρώνοντας και προσφέροντας  πολύτιμα αγαθά πρώτης ανάγκης.

Η Χαλυβουργία Ελλάδος, μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές βιομηχανίες βρίσκεται πάντα στο πλευρό των κατοίκων της Θεσσαλίας με ενσυναίσθηση απέναντι σε κάθε τους ανάγκη, ως αναπόσπαστο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Τους οικίσκους παρέδωσε ο Διευθυντής Εργοστασίου της Χαλυβουργίας κ. Θωμάς Ζάχος στον Παλαμά Καρδίτσας παρουσία  του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, του Αντιπεριφειάρχη ΠΕ Καρδίτσας κ. Κ. Νούσιου και του Δημάρχου Παλαμά κ. Γ. Σακελλαρίου.   Οι υπόλοιποι οικίσκοι παραδόθηκαν στο Γριζάνο Φαρκαδόνας στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Τρικάλων κ. Χ. Μιχαλάκη, στο Αμούρι Ελασσόνας στον Δήμαρχο κ. Ν. Γάτσα και στο Δαμάσι Τυρνάβου στον Δήμαρχο κ. Γ. Κόκουρα.


tnm-14032021-2812tnm-14032021-2757
tnm-14032021-2614tnm-14032021-2727